Previous Page  4 / 12 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 4 / 12 Next Page
Page Background

Als kruidenier-in-wording leerde Klaas op jonge leeftijd de smaken van

de wereld kennen. Ook leerde hij hoe je die smaken aan de man brengt.

Gewoon. Zonder poespas. Eenmaal baas van zijn eigen kruidenierszaak

had Klaas snel in de gaten: al wat van ver komt is lekker. Zijn oog viel

op de koloniale waren koffie en thee. Booming business voor de tijd

waarin Klaas leefde. Hij startte een fabriek in Groningen en een vestiging

in Amsterdam, en groeide uit tot het bekende en oer-Hollandse koffie- en

theemerk Tiktak, zoals we dat nu nog steeds kennen.

Tegenwoordig is het familiebedrijf Tiktak onderdeel van het wereldwijd opererende espresso-concern

Segafredo Zanetti. De samenstelling en de smaak van de Tiktak koffie en thee is nog altijd precies hetzelfde:

ouderwets eerlijk en goed.

HET TYPISCHE VAN TIKTAK KOFFIE?

Dat zit ‘m in de onderscheidende manier van branden. De uitgekiende Tiktak melanges worden optimaal gebrand

op een bedje van hete lucht, waarbij de koffie als het ware danst.

WAAR KOMT TOCH DIE

SUYVERE KOFFIJSMAAK

VANDAAN?

GEWOON UIT

GRONINGEN.

4

14

AL 142 JAAR

KLAAS

TIKTAK

NU VERKRIJGBAAR IN MEER DAN 25 LANDEN

DOOR DE ORGANISATIE SEGAFREDO!

(EN KLAAS, KLAAS,

WILLEM EN KAREL...)